top of page
Mila Beauty erbjuder klassiska frisörtjänster så som klippning, färgning och styling. Här erbjuds även hårbotox, bixiplastia, nanoplastia samt laserbehandling  – behandlingar som utförs för att återställa, reparera och behandla skadade hår och hårbottnar. 

Mila Beauty erbjuder klassiska frisörtjänster så som klippning, färgning och styling. Här erbjuds även hårbotox, bixiplastia, nanoplastia samt laserbehandling  – behandlingar som utförs för att återställa, reparera och behandla skadade hår och hårbottnar. 

 

Se våra priser här. 

Våra tjänster

Våra specialtjänster

Hårbotox Nanoplastia

Prisexempel

Priser
Laser

Hårbotox

Hårbotox är en behandling som återställer håret. Behandlingen fyller håret med näring och vitaminer samt gör håret glatt. Botox ger 2-3 gånger mer volym samt håller håret vårdat och glatt. Behandlingen kan även hjälpa till med problemet som många med blont hår upplever då botoxen tar bort den gula nyansen i håret.

 

Håret repareras, byggs upp och stärks från första appliceringen. Produkten förhindrar håravfall och gör håret glänsande, silkeslent och uppenbart yngre. Hårbotox är den första vårdande produkten som helt reparerar kluvna hårstrån.

 

Det vårdande sortimentet reparerar hårets fibrer ända ner i hårbotten under 3 till 5 månader. Behandlingen gör håret enklare att styla och reducerar torkningstiden, men gör inte håret rakt.

 

Alla produkter till botox är veganska. 

Obs! När du gjort din behandling är det mycket viktigt att du använder sulfatfria produkter får håret. 

Bixiplastia

Huvudkomponenten i Bixiplasty komplexet är den sydamerikanska Babassuoljan som utvinns från Bichybusken. Oljan är rik på proteiner och fettsyror som arbetar för att ge håret en djupgående vård medan den återställer en skadad hårstruktur. Oljan återfuktar och mjukar upp lockar över hela längderna samt motarbetar kluvna toppar. I komplexet hittar vi även Prakaxi-fröolja som förhindrar friss och hjälper håret att återfå en jämn hår yta. Paranötterolja är känd för sina näringsgivande egenskaper liksom dess höga innehåll av Selen. Selen reparerar skadat hår, stärker hårets rötter samt väcker vilande hårsäckar. Vidare återfinns keratin som liknar hårets egna huvudprotein. Keratinet gör håret tjockare och förbättrar dess kvalitet. Kompositionen innehåller också svavelaminosyran Cystein vilket stärker håret och förhindrar att det går av samt minskar avsevärt hårets tendenser till att bli elektriskt. Slutligen har vi konserveringsmedlet Fenoxietanol som rätar ut håret och förbättra dess glans.

Alla produkter till bixiplastia är veganska. 

Nanoplastia

Nanoplastia är den kraftfullaste behandlingen som finns på marknaden för att uppnå ett rakt och glansigt hår och är designat för att räta ut även väldigt lockigt och krusigt hår. 

Utöver den uträtande effekten arbetar nanoplasti komplexet med att stärka håret. Då komplexet är berikat med vegetabiliska proteiner som aminosyror och biotin så ger den näring till håret under behandlingen samt tränger in i hårets kortikala skikt och stärker dess struktur. Behandlingen eliminerar friss samtidigt som den bevarar hårets volym, slätar ut håret och ger det glans.

Alla produkter till nanoplastia är veganska. 

Laser

Med hjälp av Photonic Laser stärker vi håret, stärker styrkan i behandlingen, förlänger effektens varaktighet och ger håret ytterligare glans.

  • Klippning vuxen, 430:- 

  • Klipp, tvätt, fön/plattång, 530:- 

  • Bruduppsättning, 1 195:- 

 

  • Färgning/slingor

Bottenfärg, folieslingor - kort hår, 1495:-
Bottenfärg, folieslingor - långt hår, 1825:-

Folieslingor - kort hår, 1595:-

Folieslingor - mellanlångt hår, 1695:- 

Helfärg - kort hår, 995:-

Helfärg - långt hår, 1495:-

 

  • Hårbotox 

Kort hår, 899:- 

Mellanlångt hår, 1200:-

Långt hår, 1700:- 

  • Permanent med klipp

Kort hår, 1245:-

 

  • Nanoplastia

Kort hår, 1695:- 

Axellångt hår, 240 min, fr 1995:-

Långt hår, 280 min, fr 2395:- 

 

  • Övrigt

Brynfärgning inkl plock/vaxning, 300:-

Läpptatuering, 3500:-

Brynfärgning, 220:-

 

Se hela prislistan här:

Bixiplastia
Nanoplastia
bottom of page